Aktivering af en VPN-forbindelse for individuelle apps

Alle apps på din enhed, hvor VPN er aktiveret, opretter forbindelse til internettet via en VPN, når der er etableret en sikker VPN-forbindelse.

Sådan aktiverer du en app til at oprette forbindelse til internettet ved hjælp af en VPN-forbindelse:

1. Åbn Kaspersky-appen.
  2. Gå til VPN > Indstillinger .
  3. Tryk på Split-tunneling , og slå kontakten til i øverste hjørne for at slå funktionen til.
  4. For at finde en app, som du vil aktivere VPN for, skal du trykke på søgeikonet og begynde at skrive navnet på appen i søgefeltet.
  5. Tryk på kontakten for at aktivere VPN-forbindelsen for denne app.

Du kan også aktivere VPN-forbindelsen for individuelle apps ved at trykke på kontakten ud for appen på listen over apps, der vises, når du åbner Split-tunneling.

6. For at aktivere VPN-forbindelsen for alle apps på listen skal du trykke på knappen Aktivér for alle .

Knappen Aktivér for alle vises, når VPN-forbindelsen er deaktiveret for alle apps på listen.

Hvis du ændrer dine Split-tunneling-indstillinger, mens du er tilsluttet VPN, skal du oprette forbindelse til VPN igen for at anvende de nye indstillinger.